Wednesday, November 5, 2008

Penangan KARTUN..


LONDON: Seorang remaja menukar namanya kepada ‘Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman, Batman, Wolverine Hulk and The Flash.’

Nama yang memecahkan rekod kini dianggap nama terpanjang di dunia adalah idea graduan muzik George Garrat, 19.

Beliau menukar namanya menerusi surat ikatan menukar nama secara online berharga £10 (RM55.70) minggu lalu. ‘Captain Fantastic’ berkata: “Saya mahu menjadi unik. Saya mengambil keputusan menggunakan panggilan super hero.”

‘Captain Fantastic’ menyertai sekumpulan individu dengan nama panjang luar biasa termasuk ‘Rhoshandiatellyneshiaunneveshenk Koyaanisquatsiuth’ Williams, budak perempuan dilahirkan di Texas pada 1984.

Remaja dari Glastonbury, Somerset, menambah, ketika beliau memikirkan mengenai nama barunya adalah ‘gila’, neneknya tidak lagi bercakap dengannya. - Agensi

p/s: Itu la kartun punya penangan.. hehe..susah nak ckp sb aku pon hantu kartun jugak..so bg yang ada anak kecik tu control la minat anak2 (mcm pakar motivasi lak).

2 comments:

Unie_ChiCaNoz said...

arini ade dgr radio x??
seorg rkyt jepon sedgn buat hebahn dn demostrasi kot..
sbb nk kawen dgn karekter karton..

nurain said...

hmm..kalo ain diberikan peluang..nak name ni..

kerokukirikuruka..

cool kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...