Tuesday, November 18, 2008

Aku Di TAG?...

Ni rasa first time aku kena tag... buat pengetahuan suma haku x tahu apa binatang tag tuh..hahaha..hehehe..hihihi...huhu... maafkanlah aku yang serba x tahu nih... (malunyer) setelah aku membuat sedikit kajian barulah aku faham apa binatang tag tuh... barulah aku sedar.. agak ketinggalan gak la haku nih.. (merendah diri).. apa nak buat, kanak-kanak baru belajar... so aku nak tanya la pada korang yang selalu kena tag.. adakah tempoh tag ni ada had masa?contohnya kena jawab dalam masa seminit ker, sejam ker, sehari ker, seminggu ker atau pon kalu x jawab mcm mana pula..hehe.... sb aku x dpt la nak menunaikan tag tu wat masa skang...huhu... so ape kehe nyer?... mcm mana nih?????

Wakaka...huhu..aku baru je abis cite pasal kena tag..skang aku kena lagi sekali...bak kata org bila kena sekali, kena lagi sekali & lagi sekali..terima kasih haku ucapkan pada pengeTAG yang sudi mengeTAG haku...nanti aku belanja air sirap pada org yang tag aku...hehe...TRIMAS

5 comments:

su said...

hahahaha.....alahaiiii.....

tag tu wat waktu free2 je...kalo ader kerjaan lain...wat la dulu kang xpasal2 kene baling pen dgn bos kang! hikhik!

Anu@r said...

wah..mcm tu ker..hehe..senang la...

- m!ss_yaNa - said...

xde had mase lek encik landlord...
yana pown ade 3 lg hutang tag yg tertunggak..
tunggu free jek nak langsaikan sumenyer..

shuk said...

aku ada 4 lagi utang tag yg tak di jawab... huhu.. boring btl kena tag... tak jawab pun tak apa... kalau dah tak de modal nak tulis entri barulah guna tag tu jadi modal... hehe

su said...

ku juge ade hutang tag ni,lom tertunai lagik...masak kuey teow goreng maaaaa...hik!hik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...