Tuesday, February 17, 2009

MARI...MARI..KERAWANG CUN


Hari ni aku nak jual kerawang yang cun-cun...
kalu berminat sila tinggalkan email anda pada ruangan komen atau email kan pada aku. anuar.m.yasin@gmail.com. Nanti aku akan follow up...





















HARGA: RM35 Sahaja (termasuk pos).


23 comments:

anniesulaiman said...

ada sample tak kerawang tuh.. ok gak 30 hengget utk 100+ design kan... send camne? CD ker zip mail ke.. ni email akak
annie.sulaiman@gmail.com

Anonymous said...

tolong hantarkan saya maklumat tentang kerawang tu... saya dok tengah cari kerawang utk design banner n t-shirt.sanusi tuabsa@yahoo.com

DiLLaRY said...

sy suke kerawang tu...cm ne kalo nk??? email sy ni: pinkyoren@yahoo.com

pakuserpih said...

salam..
cmane nk?
anywy..my email
cevian@inbox.com

Anonymous said...

Saya nak kerawang tu, camna caranya?
cvdesign@mail.com

Anonymous said...

promotion stil ada lagi ker utk kerawang tu....kalau dah habis so harga dia berapa sekarang. n plz send me some info how can i buy this items. i really need it. khatijah_hashim88@yahoo.com

Anonymous said...

rm 30,..cmna nak beli...email saya..kordceroach@yahoo.com

Nor Alifah said...

ader lagi ker..klu ader camner nak dptkan nyer..etique80@yahoo.com

Nur Eira said...

Assalamualaikum. saya pon nak gak kerawang ni.. ira83_aries@yahoo.com

Anonymous said...

saya berminat nak tau mengenai kerawang ni.
boleh email kat saya x
anggunbergaya@gmail.com
tq...

jahidih said...

sy nak beli kerawang ni.
ni email sy:
jahidihsaili@yahoo.com

Anonymous said...

saya pun nak beli kerawang ni, tp boleh guna on macintosh tak..
ni email sy hell_ie@hotmail.com

tq!

Anonymous said...

slm..boleh tak guna dengan machintosh(apple)? how to make payment? if tak boleh pun takpe..coz ada desktop microsoft..pls email saya the details at karteena@ourwedding.com.my TQ

lyzx said...

Assalamualaikum...sy juga berminat untuk membeli design kerawang ni... haslizamamat@yahoo.com

Anonymous said...

salam,
akak berminat nak beli kerawang tu boleh email kat akak tak
email:suzila_1999@yahoo.com

mc_artwork said...

bro, aku nak beli la kerawang 2. x lrt da nak wat kerawang. if can a.s.a.p ble?email me at mindcollision_artwork@yahoo.com

M. Fairuz Sariz said...

boleh tgk sample kat mane2 tak.?

nway follow up aku.. mfsariz@yahoo.com or drop kt blog aku.

www.mfsariz.blogspot.com

k. asap. ade projek

Anonymous said...

salam..sy sgt berminat untuk dapatkan kerawang tu..sy mmbuat design untuk kad kahwin, banner, t-shirt n mcm2 lg..betul2 perlukan kerawang tu secepat yang mungkin..tersangat-sangat perlu.. ni email sy :-
raindec92@yahoo.com

Anonymous said...

sy sgt berminat dengan kerawang tu..
kerawang tu sgt diperlukan untuk kerja saya..
sy membuat banner, tshirt,kad kahwin dn mcm2 lg..
kerawang tu sgt penting untuk kerja saya..
sy sgt2 perlukan kerawang tu secepat mungkin..sgt perlu..tolonglah..
ni e-mail sy:-
raindec92@yahoo.com

Anonymous said...

Salam....sy berminat nak beli kerawang tu...so mcm mana proses jual beli.?
hazwnie85_nov@yahoo.com

Anonymous said...

Salam....sy berminat nak beli kerawang tu...so mcm mana proses jual beli.?
hazwnie85_nov@yahoo.com

Anonymous said...

salam. saya berminat nak beli kerawang ni. ni email saya. tlg bg info. srymmk83@yahoo.com

@nu@r said...

Minta maaf banyak, bagi yang berminat & meninggalkan komen. Saya kesibukan & lama tak menjengah blog. Harap bagi yg masih berminat emel kepada saya.

anuar.m.yasin@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...