Thursday, September 17, 2009

SALAM AIDILFIRI





Sempena Hari Raya yang bakal menjelma, aku ingin le juga mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN kepada pembaca blog ni, Saudara-mara, sahabat-sahabat. Mohon maaf dipinta jika ada tersilap bahasa. Aku pon petang ni nak balik kampung, tahun lepas x dapat balik so raya tahun ni excited lebih sikit le. Hua..hua..hua. So raya tahun ni kira sakan nyer la (nak cover tahun lepas punyer). Nanti dah balik cuti pokai le.. huhu... Aku mohon doakan le perjalanan aku ngan selamat. AMIN. Kalu ada wat open house tu jemput le aku ye. Insayallah aku sampai-sampaikan diri aku. Buat sahabat tu jemput-jemput le ke rumah. Kuih buat sendiri tu takde la ye. Suma kuih tunjuk (beli) jek. Yang penting niat ziarah tu... Bak kata orang "yang jauh kita dekat-dekatkan... yang dekat kita apa ek?... lupa le. So Semoga Aidilfitri anda tahun ni pon meriah la ye. Jangan lupa pakai 'mask' kalu anda tu demam atau nak melawat sedara yang x sihat. Beraya-beraya juga keselamatan & kesihatan diri kena jaga.

1 comment:

- m!ss_yaNa - said...

slmt hari raya jugak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...