Tuesday, July 28, 2009

AKhirnya Tiba Juga...

Yahoooooo!.... dapat jugak aku balik kampung petang nih.. insyallah kursus aku yang kensel hari tuh akan diadakan besok... so dapat la aku balik kampung.. excited?... aku x le se- excited mcm 2 minggu lepas,... huhu... aku dah le keje pagi ni.. ptg ni nak drive ke kelantan... wah! mencabar tuh... drive sorang2 plak... so jap g after lunch aku nak balik tido jap... so bole le rest (hope-nyer ler). Aku ni kalu nak tido siang memang susah sket... ada pape petua ke nak senang tido siang?... share le ngan aku... hehe...

Ok la, aku nak setlekan kejekeje sket, x elok tinggal keje yang terbengkalai... hope anak buah aku leh continue job, jika ada... :-)

3 comments:

~wAniE~ said...

selamat balik kg..hehehhe

wanazmin said...

petuanya mudah... pejam mata je.

Anonymous said...

kira ok lah juga dapat balik tgh...tidor...huhuhuhuhu...oleh aku yang bernama hakimi...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...