Friday, April 24, 2009

HARI TERAKHIR...


Hari ni kira hari terakhir aku keje kat galeri... erm.... hampir 4 tahun jugak aku keje kat sini.. hehe.. lama gak tuh... tapi ye la... semoga hijrah aku di masa sukar ni (ekonomi meleset)... harapnye ada rahmat la yek... ye la... kurang sikit kos syarikat bila aku x de... tapi aku tambah kos syarikat tempat baru lak... hehe.. tapi ramai kekawan yang lebih perlukan... so hope bos bayar la apa yang tertunggak tu ek...hehe... Selepas hampir 4 tahun keje kat sini... rasa hati tu berat jugak le nak pergi... (sedih la plak)... ye la... mcm-mcm ada... kalu nak cite panjang... so bg yang tahu & memahami bagus ler... bg yang x tu, korang pikir la sendiri... hehe... erm....perasaan x puas hati aku selama ni pon aku dah tutup... kira bukak buku baru le... so kalu aku salah tu mintak ampun maaf la ye... ada umur kita jupe lagi... yang rapat tu jangan jauhkan diri... yang jauh tu rapatkan diri... bak kata orang... So rasanyer aku x sempat ler nak jupe semua orang hari ni... bos aku pon x de sb bertugas kat pesta buku... kalu ikutkan hati nak le jugak bertugas kat sana... nak menyumbang saat akhir... tapi ye la... sape ntah buat jadual x letak nama aku.. hampeh tul... hehe... (jangan marah pembuat jadual). So apa nak buat... kalu ada elaun lebih tu belanja la aku yea.... Yang datang akan pergi... begitu jugalah aku... buat sahabat-sahabat. POJ & EN ABU... maaflah ye keje korang makin bertambah dengan ketiadaan aku... tapi 'KIRA OK' (en.Wan pinjam sat ek) ler aku x pergi sebelum pesta buku. kalu ada anis & asuh lebih tu kasik le aku satu...hehe. Buat syima kecik, terima kasih le bg aku kepercayaan untuk buat asuh... kak ros - steady ek... Chai yok! terima kasih team majalah, team buku... en wan - (the 'kira ok' man) En wan memang best le... cayalah, team pemasaran... team admin... team apa lagi ek?... ops! team aku sendiri pon lupa... sori.. last team DTP... teruskan perjuangan anda. Rasanyer sampai sini jek perjuangan aku, aku beri sokongan dari jauh.. insyallah... SALAM

5 comments:

chimera said...

ko nak berenti jugak ke nuar... ko nak keja mana pulak...

selamat maju jaya kat tempat baru

MOHD RUSDI ABDULLAH said...

kurang asammm...sempat lagi memfire aku...but anyway good luck lah, kat mana ko berada sekali pun...

Mak Su said...

moga terus berjaya didoakan :)

Puteri Ezza said...

Wah orang kuat Asuh rupa-rupanya. Habis tu kalau keluar, nak kerja kat mana?

@nu@r said...

eh,.. mana awak tahu pasal asuh nih?... keje tetap kene keje... sape nak bg makan.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...