Tuesday, March 17, 2009

JALAN-JALAN LAGI...


Baru-baru nih aku dapat le jejalan lagi.. kali nih jauh sket arr... dapat le kenal negara orang walaupon seberang jek... aku pergi pon atas urusan keje kan... nak jejalan banyak pon x bole.. apatah lagi menggunakan matawang yang main ribu-ribu ni wat aku pening la... pening nak convert kat duit malaysia nih... aku dah le lama tinggal matematik.. nak refresh balik tu take time gak la..hehe... apa yang menarik kat jakarta ni ialah budaya keje diorang la... sb hidup susah kan kat sana.. only the best je bole survive...walaupon keje guard tapi keje tip top... servis diorang bagus... masuk kedai buku dah mcm masuk hotel 3 bintang punya layanan...

Yang paling susah lak.. bab makan la... nak makan pon kena tgk bebetul la... 3 hari berturut-turut aku makan nasi padang jek...sampai sakit perut aku...tapi sodap....

kalu korang nak best shopping korang g shopping kat mall untuk kelas atasan la... best wooo.. tandas pon cun abis.. free lak tuh... servis tip top...harga leh tahan...

kalu ikutkan aku, banyak la aku nak cite.. tapi kalu aku cite suma nanti korang x best lak bila nak kesana nanti... ahaks!.. so kalu nak dpt feel mcm aku dpt korang pergi la sendiri...

4 comments:

chimera said...

ehhh... citer pasal kerja tgn ko dgn siot yg lawa tu lepas ke mana dah...

kak aliyah tak bagi letak kat sini ke???

@nu@r said...

dah tukar dah...apa nak buat...

ladyeena said...

wah wah wah... jalan ke keje tu...

ira82 said...

askum...
salam perkenalan dari ira ...
sahabat maya...

ada masa nanti links blogged saye yea...

ira82.blogspot.com...

anyway daa....
askum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...