Thursday, August 7, 2008

CHERATING..


Masa on d way p cherating tuh.. dah aku drive sorang-sorang aku mula la rasa bosan... si 'small kid' & ibu dia tido kat belakang...'small kid' mana leh duk depan... kalu dia duk depan abis button kat keta dia tekan... tu ibu dia ditugaskan jd bodyguard dia kat belakang.. bila diorang dah tido dan aku pon naik bosan.. jalan lak lenggang.. (Karak highway) aku pon apa lagi test power keta la...x la laju sgt.. kalu ikutkan hati.. nak kasi abis je meter keta ni.. (boleh ker)..tapi kena pikir keselamatan org kat belakang gak...


















Dalam masa aku tgh laju tetiba jek "small kids" muncul kat tepi... alang2 kamera dah ade kat tanggan... aku pon amik la gambar dia...kaco daun tul la.. pastu sibuk nak duk depan...korang tgk la aksi dia tuh...pening kepala aku... x leh concentrate bawak keta...

2 comments:

sweethOneY said...

camera dh siap ade kt tgn tu..hihi

cikaida said...

hy bro..
1st time tgk ur blog..

hiks..sok aida nak baby 1st girl la..
kot kureng nakal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...